Още опции за търсене
Още опции за търсене
Още опции за търсене
Разширено търсене
Още опции за търсене
намерихме 0 резултати
Резултати от търсенето

Работа с нас

Омръзнало Ви е от некомпетентни брокери?Имате нужда от помощ в търсенето или предлагането на имот, а имате чувството, че Вие учите брокерите, които Ви се обаждат?

Екипът на JHOME Ви предлага едно различно отношение! Ние осъзнаваме, че Вие сте НАШИТЕ клиенти и държим да останете доволни от нашата работа спрямо Вас.

Брокерите/консултантите на J HOME преминават системно през обучения и опреснителни курсове, с което може да разчитате на една професионална подкрепа при осъществяването на сделка с недвижим имот. Нашият екип приема и подписва ЕТИЧЕН КОДЕКС, който гарантира ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОРЕКТНОТО отношение, както към клиента, така и към колегите, с които влиза във взаимоотношения.

Екипът ни работи с всички колеги, които са отворени към съвместна работа и обръщайки се към нас Вие работите с целия пазар.

Уважаеми ПРОДАВАЧИ/ НАЕМОДАТЕЛИ, за да си свършим професионално работата ще се наложи да направим предварителна среща с Вас и оглед на имота. Това е единственият начин да отправим коректна и точна оферта към потенциалните клиенти . Само така ще можем да предложим имота, по начин, който да постигне максимално бърза сделка с най – подходящия клиент. Споразумението за посредничество, което ще сключите с нас Ви гарантира пълният набор от услуги, които можете да получите от екипа на JHOME.

Уважаеми КУПУВАЧИ/НАЕМАТЕЛИ, нашите ОФЕРТИ в реклама са абсолютно РЕАЛНИ! В случай, че имот е продаден или отдаден, в рамките на ден, това ще бъде отразено на сайта. Преди да пристъпите към оглед на, който и да е имот е препоръчително да осъществим среща с Вас и да научим какво точно търсите и какви са Вашите очаквания. По този начин няма да Ви губим времето и ще можем да Ви бъдем наистина полезни и да Ви показваме само имоти, които в най – голяма степен отговарят на Вашите критерии и възможности. Сключването на споразумение за посредничество не създава финансов ангажимент към Вас до момента, в който не сме открили точният имот за Вас.

ЗАПЛАЩАТЕ САМО ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА!

  • Търсене

    Още опции за търсене
  • Възстановяване на паролата